torsdag 20 januari 2011

Jippi - den har kommit

Nyaste numret av Yourlife har kommit. Tänk vad glad man kan bli när man går igenom innehållet i posthögen och ser den titta fram!!! Nu vet jag vad jag ska göra ikväll. Men först ska städas (vår städdag här hemma är torsdagar) och så ska jag naturligtvis passa på att leka med barnen. Och planera lite lektioner. Men alla tråkiga måsten (och dit räknar jag inte att leka med barnen) kommer att gå som en dans när jag vet vad som väntar på mig!

6 kommentarer:

Boklusen sa...

Ja, visst är det härligt med tidningar. Jag blir så lycklig när jag hittar dem i brevlådan. Avkopplande och mysigt! Precis som böcker fast på ett annat sätt.

BokMamma sa...

Tack för tipset att det kommit ett nytt nummer. Missade nästan förra numret.

Josefin -Happy Days- sa...

Vad kul du med gillade den, bilderna var kanske itne de bästa får väll se om jag kan gottgöra tapeten lite bättre framöver. Men jag är med svag för skimrandet, fint när tapeten får lite liv o ser olika ut beroende på ljus.

Jag hoppas du haft en fin dag!

franziengland sa...

Hmmm det är en helt ny tidning för mig... trodde jag hade koll, men tydligen inte. Måste kommit ut efter att vi flyttade för 3,5 år sedan.

Lisa sa...

Åh! Måste inhandlas snarast!

Jag, som från början var YourLifes största skeptiker (tyckte det var så oerhört fånigt med det engelska tidningsnamnet och avdelningarna, men jag fokuserar numera på det fina och fylliga innehållet), gillar den supermycket och har hittills lyckats köpa alla nummer :D

Boktokig Eva Boström sa...

Boklusen: ja, det är underbart!

Bokmamma:

Josefin -Happy Days: det har jag! jag vill gärna se fler foton på tapeten!

franziengland: Den kom i höstas så det är inte så konstigt att du missat den!

Lisa H: Jag läste första numret och sedan var jag fast!