tisdag 22 juni 2010

Om mig

Min ena hobby är kakbakning (och äta kakor = mums) och den andra är att göra gratulationskort (med stämplar, fina klistermärken, fina papper osv). Har inte så mycket tid att göra kort, men det är så kul att höra det när man får tillfälle. Skulle också vilja få tid till att pröva göra smycken. Det verkar också vara en kul hobby. Speciellt eftersom jag älskar halsband!!!

Jag ÄLSKAR choklad, men inte för mörk och absolut INTE med mint, chili eller kaffe i. Bläh! Jag tycker om te, men dricker inte svart te (eftersom jag har problem med sömnen). Jag dricker inte kaffe, så på ett vis blir jag aldrig riktigt vuxen. ;)

Favoritfärg? Det är en svår fråga. Det varierar ju beroende på vad som har färgen. På tröjor är röd favoriten men när det gäller halsband tycker jag om dessa som har ett hänge i grönt, rosa eller lila. Ja själva halsbandet kan ju också ha dessa färger. När det gäller godis så är ju brun en fin färg, medan det i inredningen i sovrum och vardagsrum ska vara lugna färger och vitt. ( är väldigt förtjust i feng sjuk). Så säga en favoritfärg är väldigt svårt tycker jag.

Vad mer ska man säga? Jag är luktkänslig. Så tyvärr klarar jag inte av ljus med lukter. Suck! Jag önskar att jag kunde ha doftljus! Tycker det är en mysig ide. Jag har prövat massor med olika, men det går inte. Annars är jag väldigt förtjust av ljus av olika slag. Står alltid framme värmeljus och blockljus hemma hos oss.

Jag har två små döttrar, 5 och 2, som också älskar böcker. Det gör mig så lycklig när jag ser dem sitta och "läsa" böcker.

Oj vilket långt inlägg det blev. Jag älskar paket och är lätt att glädja. Så min käre bokvän du behöver inte vara det minsta orolig. Jag är säker på att jag kommer att tycka om ditt bokpaket!!!

1 kommentar:

klok som en bok sa...

Vad förvirrande jag blev när du bytt design, trodde jag hade hamnat fel:-) Vi verkar ha en del gemensamt. Jag dricker inte heller kaffe, men svart te. Älskar choklad men inte för mörk, dock gillar jag mint:-) Är också luktkänslig och förstår inte hur folk står ut med luktljus! Är också intresserad av feng shui, har en dotter på två år som också gillar böcker....