onsdag 23 juni 2010

Doppresent

Mina döttrars kusin fick i vår en liten flicka. Det är lite konstigt i min släkt. Jag var moster redan när jag föddes och på den vägen är det. I alla fall var det dop för den lilla flickan i helgen. Hon fick en jättefin tjock sagobok med prinsess-sagor av någon gäst på dopet. Mina tjejer blev så till sig över boken och ville genast läsa den! Så är det med boktokigs barn, de är också boktokiga! :D

3 kommentarer:

Fru E sa...

Det är väl härligt med ett intresse som smittar av sig! Tänk bara hur mycket enklare de får om de blir goda läsare (inte minst i skolan) och framförallt, tänk så mycket roligt de har framför sig (så många böcker...)!

Boklusen sa...

Jag behöver din hjälp!! Kolla in på min sida och hjälp mig! Tack på förhand!

Min plats i solen sa...

Hej du!

Det är kanske inte så konstigt att dina barn har blivit boktokiga de också. ;)Du har ju fört vidare din kärlek och passion för böcker och läsande till dem och det tror jag att de kommer vara väldigt tacksamma för en dag. :)
Här hemma är det likadant. Döttrarna har ärvt sin mammas bok- och läsglädje och det värmer modershjärtat att se hur mycket läsandet ger dem. På så många olikaplan. :)

Trevlig midsommar! :)
Kram Lotta