söndag 15 mars 2009

Pocket & trix - första paketet

I fredags dök första paketet upp. Slet upp det så fårt jag kom in!!!! Hade tänkt blogga om det igår, men eftersom jag bara sovit 1½ timme på hela natten (suck!!!), så fick det bli idag istället.

Jag fick boken En sorts kärlek av Ray Kluun. Det ska bli spännande att läsa den!!! Ett rött te som luktar fantastiskt gott. Några kolor som jag delade med maken. En påse non-stop- liknande godis som man kanske kan ha på tårtor. Funderar om jag kan göra en tårta till brorsan av det (den första av flera födelsedagar nu på våren och sommaren). Vi (min man och jag) älskar att göra motiv-tårtor och fina tårtor över huvudtaget. Vi är inte så avancerade att vi köpt några verktyg än, men hittills så har det blivit bland annat både Musse pigg, lejon och miniräknare. Vad jag ska göra till brorsan vet jag inte än, men klurar på om det går att använda godiset på något sätt. Tips motaget tacksamt!
Tack min hemlige kompis för ett trevligt paket!

5 kommentarer:

Anonym sa...

SV: Ja det är märkligt att det allt för ofta blir så, man tror att sötsakerna ska hjälpa men oftast blir effekten den motsatta!

Ska blir spännande att läsa vad du tycker om boken, Jag har samma bok liggande på vänt. Den ska läsas så fort jag får en stund över, köpte den på bokrean :)

Anonym sa...

Jag hade ingen aning om att det fanns en slumdog millionaire-bok förrän jag satt där på bion och den presenterades.

Jag hade beställt samma bok, som du fick, på cdon.se tidigare. Men den var slut, så nu har jag bara bok nummmer 2 hemma.

svartanova sa...

Vad bra att du gillade Vägen. Hoppas jag får tid att börja läsa den snart.

Vilket härligt Trix-paket du fick!
Jag ÄLSKAR de där chokladdraperade solrosfröna!

Anonym sa...

de färgglada rackarna är solrosfrön. Den enda kritiken jag har mot dem är att de har en benägenhet att ta slut väldigt fort...

Fröken hemlig

Anonym sa...

Fröken hemlig: Jag smakade faktiskt dem idag. De var ju grymt goda!!! Så man hinner inte njuta av att de är fina... de åker snabbt ner i magen!!! ;) Ingen tårtdekoration där inte! :) Men det blir bara bättre så... för då får ju JAG njuta av dem ensam! ;)