onsdag 3 januari 2024

Kärlek bland trädkojorna av Holly Martin

Har ni inte upptäckt Wishing Wood-serien och gillar romantisk och mysig Feelgood, så skynda ut och fixa en bok! Det här är en underbar sockersöt serie, som gör att man blir ett enda stort leende. 

Serien utspelar sig i en semesteranläggning där man bor olika tema-inspirerade trädkojor. Jag fullkomligt älskar dem. Beskrivningarna gör att jag bara vill sätta mig på första plan dit och bo där.

Förra året läste jag första boken som heter ”Huset i det blommande trädet”. Den gjorde att jag visste att jag måste läsa resten av böckerna i serien. Nu har jag slukat de andra två böckerna.

 ”Kärlek bland trädkronorna” handlar om Meadow och Bear. De är bästa vänner men har också en historia. De utmanar varandra i en dejtutmaning. De ska både nätdejta och pröva fysisk dejting och därefter se vem som hade rätt om vilken metod som är den bästa. Men det blir inte riktigt som de trodde. 

Berättelsen bjuder på kärlek, vänskap och skratt. Jag blir ännu mer förälskad i serien och i den här underbara och ovanliga familjen.

Tredje boken ”Julmys på
Wishing wood”  avslutar det hela på det mysigaste sätt.  Den knyter ihop säcken när den tredje brodern Heath intresserar sig för Evergreen, som kommit till semesterbyn för att agera tomtemor i olika arrangemang för barnen som semestrar där. 

Det är lika mycket kärlek, vänskap och skratt i denna. Dessutom tror jag faktiskt det var lite extra av den där varma fina familje-känslan som gör att man blir alldeles varm inombords.

Sammanfattningsvis kan man säga att det är böcker som får en att må bra. Det är charmigt, gulligt och glädjespridande. Det är 100 % avkoppling. Precis vad som behövs som avbrott i dagens värld. 




Inga kommentarer: