onsdag 2 oktober 2019

Sektion M av Christina Larsson

Det är inte lätt att slå sig in på deckare-marknaden med något nytt, men Christina Larsson lyckas lysande. Till min förtjusning har hon skapat en huvudkaraktär som lockar mig. Överhuvud taget så känns karaktärerna intressanta och de har fler dimensioner än bara en. De här personerna vill jag följa!

Dessutom är det otroligt spännande intriger. Det är så smart att både ha en spännande deckarhistoria, samtidigt som en annan intrig pågår. En som ger massor av frågor och bidrar till att man läser som klistrad vid sidorna för att få svar. 

Jag har läst den som e-bok, men även lyssnat en bit. Det är suveräna Katarina Ewerlöf som läser. Jag är övertygad om att det kommer bli en tv-serie av detta. Läsningen (och lyssningen) ger bilder så känns som att se den som film. Det är rappt, laddat och rafflande och för bra för att det inte skulle bli en tv-serie.

Slutet gör att jag bara måste läsa nästa del, när den kommer ut. Egentligen är det alldeles för spännande för att jag ska kunna vänta, men det är bara att acceptera.


Betyg: +4 av 5
-~-~-~-~~-~~-~-~-~-~-~-~-~-
Titel: Sektion M
Författare: Christina Larsson
Serie: Sektion M #1
Förlag:  Word Audio Publishing
Utgivningsår: 2019
Finns t ex hos: AdlibrisBokus
StorytelBookbeat

Inga kommentarer: