onsdag 2 maj 2012

Middag från himmelriket tack vare Tareq Taylor

Idag äter vi den godaste maten! Jag har nämligen lagat till en Beuf Bourguignon ur boken Klassiker av Tareq Taylor! Köttet är så mört och allt smakar så underbart!

Tack Taylor! Hade jag inte träffat dig den där kvällen och fått smaka din Beuf Bourguignon hade jag nog inte suttit här med min egen just nu! För det var så inspirerande och jag insåg hur enkelt det var att laga till den och hur gott det är! Aldrig hade jag trott att högrev kunde bli så gott!!!

Så jag rekommenderar verkligen att ni köper boken och prövar hans recept! Här hemma har jag OCH barnen (snart 4 år och 7 år) inte ätit en portion utan två!!! Barnen sa spontant att det var jättegott!!! Och hur mycket bättre känns det inte för mig att servera det här i stället för fiskpinnar och potatismos!

Nu sitter jag och bläddrar i boken och funderar på vad jag ska göra härnäst! Kanske de Grillade Revbenen om solen håller i sig till helgen! Och Äggakakan måste jag ju bara göra också!

2 kommentarer:

Boklusen sa...

Vad lyckat!! Härligt med lite ny matinspiration!

Boktokig Eva Boström sa...

Verkligen!!!