lördag 7 april 2012

Trygga räkan: svenska folkets felhörda låtar del 2 av Joakim Arhammar

Trygga räkan är så rolig! Jag läste ur den när jag var hos en kompis. Man kan bara inte låta bli att läsa högt när man läser den, för man bara måste dela med sig av det roliga. Det heter ju att delad glädje är dubbel glädje. Det stämmer nog, för oj vad vi skrattade.

Trygga räkan: svenska folkets felhörda låtar del 2 består av vad folk berättat att de sjungit istället för den riktiga låttexten.

En av de felhörda låtarna som jag tyckte var kul var en tjej som sjöng fel på Alexander Rybaks låt Fairytale. Istället för "I’m in love with a fairytale" så sjöng hon "I’m in love with a hairy male". Hennes kommentar var "Han ser ju faktiskt lite gay ut..!". En annan som är helt obetalbar är felsjungningen på "Jag vill tacka livet, som har gett mig så mycket" som istället blev "Jag vill lacka bilen, den har gett mig så mycket"!

Betyg: 4 av 5
-~-~-~-~~-~~-~-~-~-~-~-~-~-
Titel: Trygga räkan
Författare: Joakim Arhammar
Antal sidor: 163
Förlag: Kartago förlag
ISBN: 9789186003791
Finns t ex hos: Adlibris, Bokia, Bokus, FritzStåhl

2 kommentarer:

Anonym sa...

Visste inte att det kommit ytterligare en samling felhörda låtar. Den första, Är det saltmannen?, var otroligt rolig. Har för övrigt ett eget bidrag med där, en Bruce Springsteen-låt.

Boktokig Eva Boström sa...

Vad roligt att du har ett bidrag med där!