fredag 10 februari 2012

Det var den lustigaste bokdröm jag haft

Inatt drömde jag den lustigaste dröm om böcker som jag någonsin haft. Jag drömde att jag läste boken Min kamp av Knausgård. Nej, jag har inte läst den än och vet inte om jag kommer att göra det. Efter den här drömmen lär jag väl bli besviken om jag läser den. Jag drömde som sagt att jag läste den. Men det var inte alls det som andra sagt att den skulle handla om. Den var någon sorts fantasyinspirerad berättelse som jag totalt fastnade i. Jag läste till boken var slut. Jag reagerade i drömmen över att boken inte alls var som jag hade trott utan mycket bättre och att den var så lättläst. Det mest lustiga i min dröm var inte att det var en annan historia i boken utan att jag läste hela boken i drömmen. Så nu skulle jag ha kunnat skriva en recension av boken Min kamp, men jag tror det skulle vara en aning förvirrande för er läsare!!! ;) Tänk att läsa böcker i sina drömmar också. Det skulle jag gärna kunna fortsätta med!

3 kommentarer:

Boklusen sa...

Vad lustigt! Jag drömde natten till igår att jag var och letade en bok av Hemingway. Jag har tänkt länge att jag borde läsa något av honom, så det kanske var det som spökade på natten!

Lisa H sa...

Men shit! Ja det var verkligen en lustig bokdröm, men också lite rolig - Ska du inte ta och ge dig på en recension av boken ändå? Skulle vara intressant ;D (jag har inte läst Knausgård, så jag slukar nog din historia med hull och hår, haha)

Boktokig Eva Boström sa...

Boklusen: Hittade du den?

Lisa H: Gjorde nästa det! :)