söndag 2 oktober 2011

Marknad, böcker och annat

Idag är vi på marknad. Det kan vara nionde året i rad som vi åker. Det är en stor marknad och det finns mycket att titta på. Vi får väl se hur mycket vi köper, men något lär vi komma hem med. Det brukar finnas någon som säljer böcker, så där kanske man fastnar. Det brukar också finnas någon som säljer Bamsetidningar och då ska jag köpa till barnen. Drömmen vore att hitta lättlästa böcker till dottern. Men munkar ska vi absolut köpa med oss! Det är tradition!!!


Brukar du åka på marknad? Brukar du handla något speciellt? Vad tycker du om marknader?

4 kommentarer:

Gittan sa...

Nästa helg är det marknad i Strängnäs. Där har jag varit sedan jag var liten. Jag har nog missat en del gånger för att det varit riktigt dåligt väder. Det jag alltid köper är den "hemmagjorda" nougaten och ibland någon sorts korv. Förr var det mönstrade strumpor som alltid var med hem. Försöker också alltid hitta ngt som är nytt och det är inte lätt. Jag gillar marknader :-)

franziengland sa...

Då jag växte upp brukade vi åka på Skänninge marknad. Jättkul! Nu har mina föräldrar tagit med barnen dit några gånger och de tycker det är lika roligt. Jag gillar marknader.

klok som en bok sa...

Jag älskar marknader:-) Men trodde faktiskt att säsongen var över nu. Här finns det mest på sommaren.

Boktokig Eva Boström sa...

Gittan: Jag gillar marknader jag med och det är roligt att strosa omkring och titta på allt som finns. "Hemmagjord nougat" = mums!

franziengland: Vad roligt att barnen också fått åka till den marknad som du växt upp med! Det är roligt att dela upplevelser på det sättet!

klok som en bok: Nejdå, än är säsongen inte slut! Sedan kommer ju julmarknaderna!