tisdag 22 februari 2011

Nya bokcirkelböcker

Min bokcirkel ska läsa Niceville till nästa gång (som huvudbok). Jag har hållit på Niceville länge eftersom, jag velat att vi ska läsa den tillsammans i bokcirkeln. Det var först nu min tur att välja böcker, så det var först nu som jag kunde få igenom min vilja att vi ska läsa den! Bonusboken blev Nära hem av Alice Munro. Jag såg nyss att den finns ju med på bokrean! Passar ju bra!

5 kommentarer:

Mrs E (ibland Grefvinnan) sa...

Vi läser också "The help" (vi får välja själva mellan svenska eller engelska versionen och jag föredrar engelska). Förra gången diskuterade vi Munro så hoppas ni och vi får en givande diskussion!

Boktokig Eva Boström sa...

Miss E: Men vad kul att ni också läser Niceville/The help! Ska bli intressant att jämföra vad vi tyckte sedan och vad ni fick för diskussioner!
Tack! Jag hoppas också vi får bra diskussioner!

Maria Tomsby sa...

Tack för lästips:)

Vicky sa...

Även jag håller på med THe Help just nu! Fast har verkligen bara påbörjat den lite smått.

Det blev 2 LasseMaja enligt barnens önskemål. 2 böcker av Sofia Berg som är helt okänd för mig, samt Ett spöke för mycket av C. Funke.

Jag ska kollar nog en gång till när rean har dragit igång om det finns något mer.

Boktokig Eva Boström sa...

Vicky: Men vad lustigt att det är så många som håller på med The Help just nu. Du läser den inte i bokcirkel också?
Funke är jättebra! Funderade också på att köpa den, men insåg att det är bättre jag väntar till barnen blir större. Lassemaja är verkligen populära böcker. Var barnen större skulle jag köpa även dem också. Vad var det föt böcker av Sofia Berg?