lördag 28 november 2009

Frågor & svar 1 (Julklappspåse)

Nu ska jag försöka skriva så det blir lätt för min hemlige bokvän att få ihop ett paket. Men jag måste säga att jag blir glad över det mesta.

* Vad gör du helst på fritiden? Läser, gör egna födelsedagskort - gillar att pyssla... när tiden räcker till

* Samlar du på något? Nej... böcker kanske ? ;)

* Favoritfärg? Röd, Grön, Blå... beror väl på vad färgerna är på för något... gillar inte brunt, orange, svart

* Teve-serier som du uppskattar? Grey´s anatomy, Christine (så rolig!!!), Mythbusters, Morden i Midsommer, Sjunde himlen (har t om de två första säsongerna på DVD den ena av två tvserier som jag har), Star Trek Voyager (Har första säsongen på DVD, den andra av två tvserier som jag har), Medium (den amerikanska serien med Alison Dubois), Lilla huset på Prärien ( Hur underbar är den inte!!!), Dharma & Greg (Älskar den!!!)

* Favoritfilm? Eller: vilken slags film gillar du bäst? Oj... De som jag redan sett och älskar har jag redan på DVD... hm... fast det är nog mest filmer från 2002 och tidigare.. de enda nya är nog Män som hatar kvinnor, PS. I love you samt Djävulen bär Prada...har väl inte sett någon film det senaste året... hm... kanske två åren rättare sagt... Skulle vilja se Marley och jag, Änglar och demoner, Dumpa honom, The proposal, Brudens bäste man. Kanske ger en vink om vilken smak jag har... Inte så förtjust i svenska filmer förrutom Beck och Wallander.

* Föredrar du te eller kaffe? Vilken smak? te och helst rött te med någon fruktsmak/bär smak (pga sömnproblem - annars tycker jag olika svarta teer med frukt eller bärsmak är jättegott också), INTE kaffe

* Vilket slags godis tycker du bäst om? Choklad i alla olika varianter, men inte mörk eller mint!!!

* Stjärntecken? Jungfrun

* Något som du verkligen skulle avsky att få i ett paket till jul? Kaffe, Mintchoklad, riktigt mörk choklad, doftljus (lite känslig just nu)

* Något som du verkligen skulle bli glad över att få i ett paket till jul? Choklad (fast inte mint då), Något som jag kan använda när jag ska göra egna kort, ett halsband som min bokvän gjort själv (gillar speciellt sådana halsband som har något slags hänge)... äsch... jag blir glad över många saker... Det blir nog bra vad du än plcokar ner såvida det inte är något ur kategorin avskyr.

* Eventuella allergier eller födoämnesval (vegan, t.ex.)? Nej

Inga kommentarer: