tisdag 9 juni 2009

Dagens fundering- Tråkigast att läsa?

Nu har jag inte haft tid att läsa på två kvällar. Har lusläst läromedels- och förbrukningskatalogerna istället. I år har vi haft rekordlite pengar att beställa för, så då gäller det att beställa det billigaste möjliga!!! Just nu är jag rätt trött på att läsa sånt! Ikväll blir det en bok...hoppas jag! I vanliga fall (när skolan inte har så lite pengar) är det kul att läsa läromedelskatalogerna. Det var det inte den här gången! Vilket för mig in på ämnen... tråkigast att läsa. Jag funderade över vad jag tycker är tråkigast att läsa och det är inte telefonkatalogen. Det funderade över om det är texten på el-elementet, fast den är ju lite roande på sitt sätt. Den kan man ju nästan utantill efter att ha växt upp med den inne på badrumstoan. Jag funderade på om någon jobbig bruksanvsining kunde kvala in, men kom då på att räkningar är nog det tråkigaste att läsa tycker jag! Men jag ska fundera vidare.

Vad tycker du är tråkigast att läsa?

2 kommentarer:

Anonym sa...

hej, jag är din hemliga bokvän som ska skicka sommarpåse lyx! svara gärna på frågorna som "En bok om dagen" sammanställt, så att jag får veta lite mer om dig!
mvh K

johanna aka bokidioten sa...

Kul fråga! Jag är en notorisk läsare och läser till och med innehållsförteckningen på schampot när jag ligger i badet... Jag tror att för min del är det tråkigaste som finns att läsa det man måste läsa. Om det så är artiklar eller böcker. Måste man är det inte längre kul. Då är det plikt!