250 g cocktailtomater
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Rör ihop iMat (crème fraiche), havremjölk (mjölk), sambal och buljongtärning i en skål. Det stämmer att det ska vara hälften så mycket havremjölk än vanlig mjölk. Den blir så otroligt rinnig annars.
3. Riv citronskal ner i iMatblandningen. Pressa saften ur citronen ner i skålen också.
4. Strimla purjolöken. Häll i skålen.
5. Häll bort lagen från räkor och kräftstjärtar. Använd gärna durkslag/sil.
6. Blanda räkor + kräftstjärtar + spenat försiktigt med iMat-blandningen.
7. Varva pastaplattor med fyllning i en smord form. Se till att plattorna ligger under vätskan.
8. Toppa med riven ost.
9. Grädda i ca 30 min.
10. Servera med cocktailtomater till. Dessa kan man även ha skivade i fyllningen, men jag tycker fyllningen blir så rinnig då. Gör du fyllningen med iMat+havremjölk, så var beredd på att det är rinnigt då du tar ut det ur ugnen. Låt därför gärna stå ett tag innan du serverar.
2 kommentarer:
Den ska göras tack för receptet
Kul att du testar! 😀
Skicka en kommentar