lördag 26 november 2011

Invigning av Skugge&co showroom

I torsdags var jag i stan och tittade in hos Skugge&co när de invigde sitt nya showroom. De bjöd både på den nya Blossaglöggen, Kir Royal och pepparkakor!!! Mums! Så den kvällen blev det glöggpremiär för mig.

Linda Ulvaeus var där med sin nya bilderbok Lejla Li och tandfén. Suzanne Reuter läste högt ur den och vad hon passade bra till att läsa högt ur barnböcker!!! Jag passade på och köpte boken till mina döttrar. De ska få den dom julklapp på julaftonsmorgon. Passar ju bra när det följer med en ljudskiva som de kan lyssna på (med inläsning av Suzanne Reuter). de kommer att älska den! Speciellt eftersom 6-åringen precis håller på att tappa tänder!!! Med hem fick vi påse med Lejla Li målarbok och muffinsformar med Lejla Li!

Jag träffade bland annat på Pockethexan under kvällen och hennes man. Hon hade tur och vann en jättefin klocka!!! Grattis! Det var dig väl unt! :)

I showroomet såg jag bland annat snygga halsband gjorda av skedar och tårtspadar. Men det som jag skulle kunna döda för att få är denna ljushylla:

2 kommentarer:

Evalinn sa...

Glöggpremiär är aldrig fel! :-)

Boktokig Eva Boström sa...

Evalinn: Nej, det är väldigt gott med den första glöggen!