Rädisrosen är väldigt vacker. Potatisspiraler måste jag testa. Parmesankorgar såg väldigt gott ur! Det finns så mycket spännande att testa! Dessutom älskar jag innehållsförteckningen med foton. Så mycket enklare det blir att använda boken!!! Naturligtvis är det många fina foton överhuvudtaget i boken, som visar steg för steg hur man ska göra.
Betyg: 4 av 5
-~-~-~-~-~-~-~~-~-~-~-~-~-~-~-~
Titel: Stajla maten Proffsens bästa knep
Författare: Cara Hobday och Jo Denbury
Foto: Rob White
Orginal titel: Food presentation secrets
Översättning: Ulla- Märta Westerstål
Antal sidor: 176Orginal titel: Food presentation secrets
Översättning: Ulla- Märta Westerstål
Förlag: ICA Bokförlag
ISBN: 9789153435426
2 kommentarer:
vackert, men inte lätt om man ska äta varmt..
Kul tips!! Kanske finns där tips om uppläggningar som gör att recept man själv tycker är goda, men som känns lite daterade, skulle kunna presenteras på ett modernare sätt och därmed få nytt liv igen...
Skicka en kommentar