måndag 8 juli 2019

Drömhuset av Veronica Henry

Jag har fått en ny favoritförfattare: Veronica Henry. Hon beskriver saker på ett helt förtrollande sätt. På ett sådant vis att jag i våras förälskade mig boken ”Familjereceptet”, eftersom hon lyckades göra både nutidshistorien och dåtidshistorien lika intressanta och fängslande. Så levande! Jag vågade aldrig tro att författaren skulle lyckas göra om det. Men det gjorde hon. Magi uppstod igen i nya boken ”Drömhuset”. Jag förälskade ännu en gång!

Berättelsen i ”Drömhuset”, som kretsar kring en mäklare, ett gammalt hus och historien kring familjen som bor i huset, gör att man faller handlöst. Det känns som att man kliver in i berättelsen och lever med karaktärerna. Det gör också att längtan efter nästa bok blir svår när man läst ut. Tack och lov att nästa (Hjärtats bokhandel) kommer i höst.


Handling: Hunters Moon är det ultimata drömhuset. Det ligger bredvid en porlande flod i Peasebrook Valley i Cotswolds, och har tillhört familjen Willoughby i över femtio år. Nu är det dags för mäklaren Belinda Baxter att hitta nya ägare. 

Men försäljningen av Hunters Moon öppnar dörrarna till en livstid av hemligheter. Och även Belinda blir tvungen att möta sitt förflutna. 


Betyg: +4 av 5
-~-~-~-~~-~~-~-~-~-~-~-~-~-
Titel: Drömhuset
Originaltitel: Forever house
Antal sidor: 333
Förlag: Printz Publishing
Utgivningsår: 2019
ISBN: 
9789177711698
Finns t ex hos: AdlibrisBokus
cdon

Inga kommentarer: