onsdag 27 juli 2011

Tävling nummer 7 - sista tävlingen

Så har vi kommit till den sista tävlingen denna 5-årsbloggfödelsedag! Det årest som är kvar är 2011. den bok som jag lottar ut som jag läst detta år blir någon av dessa: Nya röster sjunger samma sånger/Nattfjäril/Brev från en bruten horisont. eftersom jag har svårt att bestämma mig, så får ni göra jobbet åt mig. Berätta vilken bok som du vill ha av dessa och varför, så väljer jag vilken bok det blir och till vem när jag läst alla motiveringar.


*Tävlingen slutar måndagen den 1 augusti 23.59.*

11 kommentarer:

Karin sa...

OK, sista tävlingen, klart jag ska vara med där också :-). Vad kul att du har så många inlägg på en dag, som dessutom råkar vara en regnig dag där jag är = gott om tid för internet!

Jag hade lätt valt Nattfjäril om jag skulle avgöra! Jag tror att Liza Marklunds bara skulle beröra mig illa (även om jag förstår att det är en angelägen bok) och den sista fångade helt enkelt inte mitt intresse i din recension.

Undrar om alla andra är på semester? Varför tävlar de inte annars??

Vargnatt sa...

Jag hoppar in på den här tävlingen också :)

Jag väljer Nattfjäril eftersom jag tycker det är intressant med böcker som handlar om verkliga händelser även om böckerna i sig är rena fantasier om vad som skulle kunnat hänt om det. Det är intressant och att läsa sådana böcker får mig alltid att bli intresserad av det verkliga fallet också, så läsandet för något mer med sig :)

Anonym sa...

Jag skulle jättegärna vilja läsa Nattfjäril! Varför? För att jag tror och hoppas att den är riktigt, riktigt bra så klart!

Ango sa...

Här vill jag också vara med! Jag vill läsa "Brev från en bruten horisont". Varför? Titeln! Titeln är underbar och så poetisk!

violen sa...

Brev från en bruten horisont lät intressant. Jag har läst Nattfjäril och den var bra!

Millas Hälsoblogg sa...

Brev fån horisonten är jag intresserad av
vill vara med i tävlingen
Boken känns som en sådan som jag har saknat. En bok som sitter kvar eferåt

Gittan sa...

Trodde jag missat alla dina spännande tävlingar och blev glad när du satte ett slutdatum som var snare än själva födelseda'n!
Jag skulle vilja ha Liza Marklunds bok efter att jag läst ditt inlägg om den. Ibland måste man tillbaka till verkligheten och tänka och tycka till om viktiga om även otrevliga saker, även om det blir i ens inre. Jag skulle nog följa ditt exempel och läsa den långsamt (är i och för sig ingen snabbläsare direkt :-P)och se om jag får lika många tankar som du.

Boklusen sa...

Jag vill vinna Liza Marklunds bok. Jag har läst flera recensioner av den och tycker att den verkar intressant.

boktok73 sa...

Jag skulle nog allra helst vilja vinna Liza Marklunds bok. Bläddrade lite i den i bokhandels härom dagen, verkar bra och tänkvärd.

evamar sa...

Jag skulle helt klart välja Nattfjäril. Läste det du hade skrivit om boken och den verkar vara precis min bok.

Boktokig Eva Boström sa...

Lycka till!