tisdag 18 juni 2024

Solnedgång över Seagrove av Rachel Hanna

Jag är så tacksam över att böcker som det här kommer i min väg när jag behöver det som mest. En lättsam läsning i underbara amerikanska södern-miljöer. Visst är det något speciellt med den platsen? Och visst är det ett fint omslag? Man vill ju läsa boken bara av att titta på det.

Karaktärerna var lätta att tycka om, förutom Julies make som i hemlighet startat en ny familj och lämnar henne. Men han är ändå en bikaraktär, som man inte behöver umgås med i den här boken. Desto mer tycker jag om Dixie i bokhandeln. Som tur är verkar nästa del handla mer om henne.

Feelgoodstoryn är den klassiska om ett liv som går i spillror och en andra chans. Som sagt så blir Julie lämnad av sin man och hon försöker bygga upp ett nytt liv. Hon köper ett hus som visar sig vara ett ruckel och som måste renoveras. Grannen visar sig vara både snygg och en hantverkare.

När jag läser tänker jag att det här skulle lätt kunna bli en mysig Netflix-serie. Hur som helst så finns två delar till i ljudbokstjänsterna. Det är toppen, för jag måste ha mer av detta.
Inga kommentarer: