söndag 1 april 2012

För evigt av Maggie Stiefvater

Nu var den här underbara serien slut. Jag försökte läsa För evigt långsamt och med långsamt så innebär det att jag hållit på och läst den i hela fem dagar. Vilket är mycket för mig! Jag ville dra ut på läsandet i de längsta. Njuta av Mercy Falls världen! Naturligtvis ville jag inte att serien skulle fortsätta i all evighet. Jag tycker att det var bra att den var bara tre böcker lång - innehållsmässigt. Men känslomässigt så gråter mitt hjärta för att serien är slut.

Bok nummer ett heter Frost. Bok nummer två heter Feber. Serien handlar om människor som förvandlas till vargar. I början av deras förvandlingsperiod sker detta bara när det är kallt ute, för att sedan så småningom övergå till att de alltid är vargar. Det handlar också om tonårskärlek, som är väldigt fint beskriven.

Betyg: 4 av 5
-~-~-~-~~-~~-~-~-~-~-~-~-~-
Titel: För evigt
Författare: Maggie Stiefvater
Serie: Del 3 av 3
Antal sidor: 352
Förlag: B|Wahlströms
ISBN: 9789132160455
Finns t ex hos: Adlibris, Bokia, Bokus, FritzStåhl

3 kommentarer:

Unknown sa...

Jag ser fram emot att få läsa denna bok. Ska också dra ut på läsningen som du =)

Boktokig Eva Boström sa...

Marita: Du får göra det! :)

franziengland sa...

Jag undrar verkligen vad jag skulle tycka om denna bok. Jag får för mig att jag skulle tycka den var jättedålig, för människor som förvandlas till vargar verkar urdumt enligt mig, ha ha. MEN jag har ju haft fel förut :) . Kram.