fredag 17 februari 2012

Prosa och marmelad med Laruren Oliver och Lina Forss på BonnierCarlsen

Jag var på en mycket trevlig och intressant Prosa och marmeladkväll på BonnierCarlsen igår. Vi blev serverade gott bröd med getost och fikonmarmelad samt tapenade & pistou. Vi fick även ljuvliga makaroons. En grön med äpple och kanel samt en rosa med choklad. Det var Sebastien Boudet som bakat och lagat allt. Han kommer ut med en bok som heter Den franske bagaren!

Jag hade både roliga och intressanta samtal med mina bordsgrannar (EvaEmma, Jeanette och Maria). Och efter våra samtal så vet jag nu flygvärdinne-hemligheter!
Så hade vi ett boksamtal om boken vi hade läst;: Resten får du ta reda på själv av Lauren Oliver. (Jag kommer att lägga ut recension senare idag). Vi fick även lyssna och se på en intervju via Skype med Lauren och så en intervju med urgulliga Lina Forss som var på plats (även dessa skriver jag om i ett eget inlägg). Hon har skrivit Kär i kärleken, som jag precis läst. Jag hann även växla ett par ord med Lina, som är så otroligt trevlig och härlig! Det är så roligt när man träffar på henne!

Vi fick även en fullproppad goodiebag. Vilket gör att man känner sig som en prinsessa när man åker hem! Tack alla inblandade för en jättetrevlig kväll!!!

1 kommentar:

Lina Forss sa...

Eva, det är alltid kul att träffa dig också! Tappade bort dig sist på Viasat, kanske sprang jag runt runt som katten som jagade sin svans. Du ska bergis på P&M ikväll, ha det underbart mysigt:-) Kram till dig, tack för allt fint du skriver om mig, blir så glad.