söndag 25 september 2011

På väg hem men mer kommer

Nu har jag satt mig på tåget och åka hem. Det är strålande väder här i Göteborg. Så varmt att jacka inte behövs! Det är så härligt! Och vilken helg jag haft! Jag har massor mer att berätta och lite egna intervjuer att lägga ut. Men ni får ha lite tålamod! Det har varit en fullspäckad helg och bloggandet har inte riktigt hunnits med! Men det kommer!

5 kommentarer:

Desirée sa...

Vad roligt att läsa om dina dagar på mässan!

oumberligating sa...

Hej Boktokan! Oumberlige Peter här! Vi kom hem i natt och det blev inget trevligt slut på tre underbara dygn i Göteborg! Fast nu är "allt frid och fröjd" och solen skiner även här, hoppas det gör det i dina "hemtrakter" också!
Måste säga att jag är ejält "avundsjuk" på Er härliga Bokbloggare...vilket underbart "galet" gäng Ni utgör....få se om jag hinner dra igång min bokblogg, "Boktorksken" är nu i allafall reggat i mitt namn.
Fast jag är ju väldigt, väldigt förtjust i min egen blogg Oumberligating, kanske blir det bara mer böcker här? Den som lever får se!
Ha en fin fortsatt resa!
Kram ifrån Oumberlige Peter!
PS: Glöm inte att det är okej att ta så många bilder du vill ifrån både Pockethexonra och Oumberliga Bloggen!

Hanneles bokparadis på Hisingen sa...

Eller hur, perfekt dag för lite trädgårdsarbete :)

oumberligating sa...

Sådäringa Boktokan! Nu finns det en fin bild på dig, Pockethexan och Maria Montezami att hämta på min blogg! Du behöver inte uppge källan (ler) alla vill ju inte bli förknippade med min blogg!
Kram ifrån Oumberlige Peter!

Nattens bibliotek sa...

Det ska bli spännande att höra vad du upplevt.