lördag 25 maj 2019

Inte helt Miss Lyckad av Veronica Linarfve

I Inte helt Miss Lyckad, som är den andra fristående delen i serien om Louise Locke, får man komma närmare Louise. Hon är fortfarande en blandning av klantig, naiv och lite enfaldig (på ett Bridget Jones-vis), men ju längre man kommer i boken desto mer och mer förtjust blir man i henne. Hon växer. I den här boken är hon både klantigt och enfaldigt rolig samt kommer till en del insikter.

Det är en härlig humoristisk feelgoodläsning, lika ljus som omslaget. En moderniserad, svensk variant av Bridget Jones dagbok. Eller helt enkelt en Louise Locke-bok. 

Handling: Äntligen verkar lyckan infinna sig i Louises liv! Men säg den lycka som varar längre än en blinkning. När hennes älskade Johan får ett erbjudande om utlandstjänst från Världens Läkare och kollegorna på resemagasinet Away börjar smussla bakom Louises rygg står hon plötsligt inför helt nya utmaningar. Till råga på allt har hennes tio år yngre syster Kajsa, som håller på att utbilda sig till livscoach, bestämt sig för att flytta in i villan i Åkersberga. Louise blir hennes första och högst ofrivilliga klient.   


Betyg: +3 av 5
-~-~-~-~~-~~-~-~-~-~-~-~-~-
Titel: Inte helt Miss Lyckad
Författare: Veronica Linarfve
Serie: Louise Locke #2
Antal sidor: 250
Förlag: Lind&Co
Utgivningsår: 2019
ISBN: 
9789177797470
Finns t ex hos: AdlibrisBokus
cdon

Inga kommentarer: