torsdag 31 januari 2019

Falla fritt av Helene Holmström

Kan man annat än bli jublande glad när man läser Falla Fritt. Heléne Holmström är en ny stjärna på romancehimlen och hon har gjort en riktigt fin debut. 

Falla Fritt har de ingredienser man söker efter i bra romance och författaren har skapat inte bara kemi mellan huvudpersonerna utan även mellan boken och läsaren. Hur underbart är inte det? 

Jag gillar hur varma och verkliga huvudpersonerna känns. Jag kommer säkerligen tycka mig se dom i Stockholmsvimlet. Vänskapen mellan Charlotta och Carl-Adam är fin, liksom relationen mellan Ignacio och hans föräldrar. Vi läsare får oss också en ärkeskurk, som jag inte hyser några som helst tvivel om har sina kopior i verkligheten. Hur många kvinnor trycks inte ner och får ge upp äran till någon man som inte förtjänar det. Jag gillar att det är en ingrediens i boken och hur författaren tar sig an det ämnet.

Hur är det då med kärleken och sexet. Jo, även här lyckas författaren bra. Det är hett och ångande, men även fint och hjärtevärmande. Det här är helt klart en romance att sjunka ner i soffan med inför alla hjärtans dag och drömma sig bort.


Handling: Ett omaka par, en attraktion omöjlig att motstå, förbjuden kärlek. Denna laddade debutroman bjuder på passion i kittlande miljöer.Charlotta Kvist är advokat på en av Stockholms mest framstående byråer och kämpar för delägarskap och revansch. Ignacio Vargas sitter i ledningsgruppen på ett stort klädföretag och brinner för hållbarhetsfrågor. När de möts på en bar blir de genast attraherade av varandra. Vad de inte vet är att de står på motsatta sidor i en stor rättstvist som båda är fast beslutna att vinna.De går emot alla regler genom att ens träffas, att inleda en relation får absolut inte hända. Ändå kan de inte stå emot varandra. Men är de verkligen beredda att riskera allt de kämpat för?

Betyg: +4 av 5
-~-~-~-~~-~~-~-~-~-~-~-~-~-
Titel: Falla fritt
Författare: Heléne Holmström
Antal sidor: 415
Förlag: Lovereads
Utgivningsår: 2019
ISBN: 
9789188801067
Finns t ex hos: AdlibrisBokus
cdon

Inga kommentarer: