fredag 17 juni 2011

Paf försommarfest

Jag var på spelbolaget Paf försommarfest! Jag hade en jättetrevlig kväll! När man kom dit möttes man av cirkusartister som uppträdde (vad duktiga de var med sina konster!!!) och ett stånd med sockervadd och popcorn samt ett med varmkorv. Det var en trevlig stämning direkt! Jag har sagt det förrut, men jag säger det igen: Skugge & CO gör det så bra med sina fester. Jag gillar tematänket, som denna gången var tivoli!!! Det bjöds också på underhållning av både DJ Pjotr samt Magnus Weideskog, som sjöng några låtar för oss.

Jag lärde mig spela Texas Hold'em vid pokerbordet av Magdalena In de Betou. Spännande!Tillbringade faktiskt mesta delen av kvällen där. Både spelade och pratade med flera trevliga personer, bland annat Arvid (som arbetar på Paf), Mattias, Anna och några till. Så fick jag en sådan fin komplimang av en kille som jag satt brevid vid pokerbordet och pratade mycket med. Av någon anledning så kom vi in på vilket år vi var födda. När jag sa när jag var född så såg han förvånat på mig och sa att det kunde man inte tro. Han tyckte att jag såg yngre ut. Däremot så sa vi aldrig vad vi hette. Så jag kan inte tacka honom med namn, men glad gjorde han mig i alla fall!!!

Så har jag fått veta att Paf är en offentligrättslig förening som grundades år 1966 på Åland. De har både spelautomater ombord på båtar och på Åland, samt spelande på nätet. Överskottet går till goda ändamål.

Förrutom en trevlig kväll så fick vi en goodiebag att ta med hem. Alltid lika kul!

2 kommentarer:

franziengland sa...

Jag visste inte att Pal var en "välgörenhetsorganisation". Spännande!

Boktokig Eva Boström sa...

Man lär sig massor av att vara på event. Jag visste inte heller det innan.