tisdag 1 februari 2011

We R Family by loppi.se

Jag var på en We R Family by loppi.se träff. We R Family är ett nätverk för familjebloggare. Det var mycket intressant att vara på träffen. Det bjöds på supergoda matiga muffins samt en smoothie. Skönt att komma ifrån vardagens jäkt och ha trevligt en stund!

Vad innehöll träffen då? Jo...

Seba Med presenterade sin nya satsning på hudvårdsprodukter för hela familjen. Jag fick med mig några prova-på flaskor hem med barnprodukter (här ska testas!!!) och hon berättade att det även fanns produkter för vuxna.

Bambino berättade om en nappdesign-tävling som pågår nu.

En person från Granit berättade om sin Omtanke-serie. Jag gillar deras omtanke-serie, just att de tänker på miljön och människor. De berättade även om sitt samarbete med barnhemmet Happy child i Thailand. En kille som arbetat som volontär på barnhemmet i Thailand berättade mer om barnhemmet. 

Martina barnsjukhus var också på plats och berättade om sin verksamhet.

Nästa gång (11 maj) är det Tallink Silja Line, Allt för föräldrar och Polarn O. Pyret som presenterar nyheter.

Det kommer även att bli en We R Familyträff i Göteborg i samband med Baby och barnmässan den 15-17 april.

Så fick jag en goodiebag. För den nyfikne så var innehållet i den detta (ni andra kan hoppa över detta ;) ):

Handen som syns är 2-åringen som försökte sno ett par saker. Hon var mycket, mycket intresserad av innehållet. Påsen var fin och det ätbara innehållet (kex och lite annat) fick jag hindra henne från att kasta sig över. :)
Kan ju vara lite svårt att se vad allting är. Burken som man bara ser det svarta locket på var en ansiktcreme och den lilla rosa påsen innehöll godis och var från Tokfransar. Jag visste inte om dem innan, men nu vet jag att det finns handgjorda kläder och saker. Det finns tydligen inte så många av varje exemplar, utan det kommer ofta nytt sortiment. Det låter kul! Resten ser ni säkert vad det är, men om ni inte gör det och är nyfikna så är det bara att fråga.

Inga kommentarer: