tisdag 8 februari 2011

Jules Verne

Jag tycker det är så kul när Google uppmärksammar någon händelse och gör om sin logga. Har ni lagt märke till det och att man kan leka lite med loggan? Idag är det för att Jules Vernes föddes 8 februari 1828. Tänk vilken fantasi Jules Verne hade!!!

Har du läst någon av hans böcker?

8 kommentarer:

Eli sa...

Jag tycker också det är kul! Och jag älskar Jules Verne (eller gjorde i alla fall, jag har inte läst hans böcker på många år men jag antar att de fortfarande är bra) När jag var ungefär tio till femton plöjde jag nog de flesta böckerna av honom tror jag. Jag håller med, vilken fantasi!

Vicky sa...

Med sökfunktion direkt i browsern så går jag aldrig någonsin in på google's söksida...

Syster Värst sa...

Det var en rolig grej på Google - tack för tipset!
Jo, jag läste nog alla böcker av Jules Verne som fanns på biblioteket när jag gick på högstadiet. Jag var jättefascinerad av dem! Bäst har jag för mig att jag tyckte om "Den hemlighetsfulla ön", men jag minns "Till jordens medelpunkt", "En världsomsegling under havet", "Tsarens kurir" m.fl. bra fortfarande och det är ju ett gott betyg, om något. Han måste verkligen haft en otrolig fantasi, samtidigt som han var tekniskt kunnig, för att kunna skriva om så många saker som inte skulle bli verklighet förrän långt senare.

franziengland sa...

Ja, det är kul med google loggan. Jag minns när de gjorde den av LEGO-bitar då LEGO firade något jubileum. Dagens är jättefin!!

Lisa H sa...

Har aldrig läst Jules Verne men jag visade mina jobbarkompisar (som är lite äldre än mig..) googlesidan idag och hur man kunde dyka ner under ytan och kika runt :)

Boktokig Eva Boström sa...

Eli: Han har skrivit många härliga böcker!

Vicky: Jag använder google rätt mycket i en ny sida. Vet inte riktigt varför, men så är det! :)

Syster Värst: Det håller jag med om!

franziengland: Det var kul också när de gjorde så man kunde spela ett Pac-man spel när Pac-man hade 30årsjubileum.

Lisa H: Då får du ta och göra det! Vad tyckte de då?

Boktokig Eva Boström sa...

Man blir sugen på att läsa böckerna igen!

Lisa H sa...

De blev lite smått imponerade tror jag och tyckte det var fint :D