tisdag 8 februari 2011

Bloggträffen i Göteborg med Bokmässan

Här kommer mer rapporter från vår träff i Göteborg med bokmässans personal.

Det var mycket trevligt att träffa dem som arbetade med bokmässan. De var så sympatiska och vänliga och det måste verkligen vara en härlig arbetsplats att arbeta på.

På söndagen så berättade som sagt Bertil Falk om hur Bokmässan kom till. Vilket engagemang!!! Igår fick vi höra om hur man planerar var alla utställare ska stå och om hur tidigt som hela maskineriet börjar. Den minsta plats under 2010:s bokmässa som hyrdes ut var 2 kvadratmeter, 1x2 meter. Varje år ökar bokmässan och det är kul tycker jag, för det är en härlig mötesplats.

Vi satt också ner och pratade om hur Bokmässans Community ska utvecklas. Den är ju just nu bara på utvecklingsstadiumet och det var roligt att vi fick vara med och tycka och framföra våra åsikter om vad som behövs ändras och läggas till. Om det blir som det är tänkt att det ska bli så tror jag att det kommer att bli så bra! Jag kommer att följa utvecklingen med stort intresse och naturligtvis kommer jag att vara där och lägga ett inlägg då och då. Ju mer andra kommer att vara där, ju intressantare kommer det att bli.

2 kommentarer:

Bea sa...

Hej! På min blogg finns det nu en liten award för dig att hämta eftersom du har en så trevlig blogg!

EvaB sa...

Roligt att bloggare blir en allt intressantare grupp för förlag, och som nu Bokmässan, att samarbeta med!