tisdag 11 januari 2011

Ikväll

Jag funderar på att se en film ikväll, eller kanske jag ska läsa lite eller kanske både och. Vad ska du göra?

8 kommentarer:

Frida sa...

Ja, just nu sitter jag och läser upp mig på vad alla trevliga bloggare som har skrivit något under dagen (inkl. du!) :)

Sedan blir det till att läsa. Håller på med Glaskupan och jag älskar den! Så himla bra! Sedan blir det nog lite tv en stund, och sedan till att läsa lite till. En lugn och skön kväll då jag gör lite vad jag känner för helt enkelt. Som sig bör :)

Karin sa...

Mina två äldsta döttrar vill gärna se på tv med mig och det har man ju svårt att tacka nej till (så trevligt att vara önskat tonårssällskap) - det är The Mentalist (som jag älskar att se) och om tjejerna får sin vilja fram (tveksamt!) ett avsnitt Private Practice på det... jag avslutar alla dagar med en lässtund - för ovanlighetens skull är det en fackbok jag läser nu - "Växa - inte lyda" om föräldraskap. Var på Apoteket idag och fyllde på mitt lager av Panodil svart vinbär och tänkte på dig :-)

Mrs E (ibland Grefvinnan) sa...

Jag gick och såg filmen Igelkotten - baserad på Igelkottens elegans. Inget bra - boken är bättre.

Anonym sa...

Jag ska läsa bok, det blir nog både Parfymen och Utresning tror jag!

Boktokig Eva Boström sa...

Frida: Tack för komplimangen! :) Jag håller med om att Glaskupan var jättebra! Då fick du en bra kväll med andra ord!

Karin: Nej, det tackar man inte nej till. The Mentalist brukar jag också se ibland. Men igår blev det film istället.

Miss E: Då läser jag boken istället!

elilaserochskriver: Låter som en skön kväll!

Unknown sa...

Åh, jag såg en så bra film i går kväll! Precious heter den och handlar om en ung tjej som bor i ghetton i Harlem. Hon bor med sin mamma som mishandlar henne och har två barn med sin pappa. Filmen handlar om hennes kamp om att få en utbildning och komma sig ut av hemmet och skapa ett liv för sig själv och sina två barn. Otrolig stärk!

franziengland sa...

Jag strök, läste läxor med barnen (Johan 8 år som i Sverige skulle gått i 2:an, men här går i 3:an, har så mycket läxor, även om lärarna säger att det inte ska ta mer än 40 min så gör det ofta det), läste böcker för barnen(Sifferdjävulen och Bara Tsatziki), samt försökte beställa tidningsprenumerationer i Norge, till någon som bor i Norge, som vi gett i present, men vi misslyckades. Sedan såg vi sista delen av Drottningoffret till klockan var 1.
Hoppas att du mår bättre nu!

Boktokig Eva Boström sa...

Cathrine: Jag har läst boken. Också väldigt bra! Även om det tog ett tag innan jag kunde med alla svordomar. Det där är en film som jag vill se!!!

franziengland: Är det 40 min per dag?
Vad tyckte du om Drottningoffret?