onsdag 12 januari 2011

Bibliotekstjuven - kan det vara något?

Jag såg i TV-tidningen att en miniserie i tre delar som heter Bibliotekstjuven ska gå på SVT1 idag kl.21.00. Gustav Skarsgård spelar tydligen huvudrollen. Jag funderar på att pröva titta på det och se om det är bra! Men frågan är om det kan bli lite jobbigt att se. Jag hatar ju att böcker försvinner på bibliotek!

Är det någon annan som tänker se den?

12 kommentarer:

BokMamma sa...

Jag är lite tveksam men jag kanske ska ge den en chans.

klok som en bok sa...

Jag har så dålig koll på teveprogram, men den verkar bra! Tack för tipset:-)

klok som en bok sa...

Så du den? Var bra tycker jag, men vilken patetisk obehaglig karaktär han spelar! Ska bli spännande att se vad som händer...

Västmanländskan sa...

Jag tittade. Och led. Fy, det var plågsamt! Men jag kunde inte stänga av. Jag får nog se nästa avsnitt också.

Vicky sa...

Tack för kul tips! Ska försöka se den på svtplay, men först måste jag se klart Drottningoffret :)

Åsa sa...

Japp, jag satt bänkad och håller med Klok som en bok och Västmansländska ovan. Den var bra och jag ser vidare, 3 avsnitt är perfekt, men John var en smärtsamt irriterande huvudperson!

Ylva sa...

Gissa vad jag tycker om böcker som försvinner då? Jag tyckte programmet var bra och kändes realistiskt (förutom att jag inte tror att KB sparar reklam och precis allt, som de sa).

Boktokig Eva Boström sa...

Jag hade lite svårt för att han var så pinsamt obehaglig. Håller med Västmanländskan om att det var lite plågsamt. Men samtidigt tyckte jag att Bibliotekstjuven var bra. Så var inte förvånad om jag sitter och ser nästa avsnitt också!

Anonym sa...

Jo, jag tittade - och rös... Han var ju så obehagligt inställsam så det var pinsamt. Vad jobbigt att vara så onöjd med sig själv och sitt liv... Jag tyckte trots allt att den var bra fast jag fick hålla i mig för att sitta kvar ibland när det blev för jobbigt :). Jag kommer absolut att se nästa avsnitt.

Kim M Kimselius sa...

Såg också Bibliotekstjuven men blev illa berörd av att han inte förstod hur bra han hade det, utan strävade efter att bli någon helt annan än vad han var. Dessutom skämdes han för sin rara gulliga fru. Hoppas att han kommer till insikt med vad som är värdefullt i livet. Vi får se hur det går i de kommande avsnitten. Kram Kim

Boktokig Eva Boström sa...

Kim: Ja, det får vi verkligen hoppas att han gör. Jag tyckte det var hemskt hur han behandlade henne på middagen. Jag kommer också att sitta bänkad framför tv:n kommande avsnitt!

evacecilia: Jag var tvungen att ta en sväng ut i köket när det var som värst. fast man ser TV:n därifrån med, så jag missade inget.

Hanneles bokparadis sa...

rysligt bra, Gustav Skarsgård spelar dumhet hur bra som helst..