tisdag 24 februari 2009

Skänka böcker?

Jag funderar på vad man mer kan hitta på med de böcker som man inte promt ska ha kvar. I och för sig kan jag ju fortsätta ha utlottning av mina böcker (hoppas ni inte missat min lilla tävling/utlottning om Åsa Nilsonnes bok) men vad kan man göra mer? Biblioteket vill ju inte ha böcker. Vill ålderdomshem det? Jag skulle behöva göra en ordentlig utrensning så jag får plats för fler böcker. Jag kan inte längre spara alla böcker som jag läst, även om jag tyckte de var bra. Men jag vill ju att mina älsklingar ska få ett nytt hem. Jag skulle aldrig kunna slänga en bok! Så vad gör man?

11 kommentarer:

Anonym sa...

Jo när min son David dog så kände vi att vi måste hitta på något , så vi sålde hus och hem men behöll en lägenhet och åkte till Frankrike. ha det gott
Kram lena

Anonym sa...

Ja, just nu ser det ut som om jag skall göra lumpen. Jag har mönstrat och fått en befattning så det är väl ganska klart. Det är skönt att veta vad man skall göra efter studenten, man har liksom en fast grund att stå på då.

Angående böckerna kan man kanske sälja dem på någon loppis eller ngt sånt...

Anonym sa...

Myrorna och liknande organisationer brukar ju gärna ta emot böcker. Även komma och hämta dem om man ger en hel låda åt gången...

Anonym sa...

Dora brukar också funka bra här hemma! Teletubbies likaså =) Men nog är det jobbigt när de inte är sååå sjuka och det bara är gnäll, och inget duger. Speciellt när det inte är bara ett barn längre. Man har ju inte samma tid som förr!

Anonym sa...

Svar: Det har du rätt i! Trevlig blogg du har :) Vill du lägga till mig på bloglovin så lägger jag till dig? Ha en bra dag!

Anonym sa...

Det blir nog det, vill man vara fin får man lida pin ;)

I värsta fall kan du ju lägga upp böcker på Tradera eller nåt :)

Anonym sa...

Svar: Hej! Jag har inte pratat med Sandra ännu så jag vet inte om förlossningen gick snabbt. Hon skickade bara ett sms och så såg jag dem på webbisar! :)

Anonym sa...

ja verkligen..tycker man skulle fått mer när man mammaledig för det nästan då man behöver pengar mest!!!!usch...kramizzzzz

Jag sa...

Ja du ...Jag ska var hundvakt till min pappas hund Ludde... Han är 9 månader gammal o är en blandning mellan bischon frise o bischon havanes (Vet ej hur man stavar)... Han är en vilde... O han o min katt brukar härja ordentligt... Hmmmm...Ska lägga in bilder på odjuret sen...

Anonym sa...

Nej fy så jobbbigt, nog är det bättre att vara frisk. Tänker på dian böcker. Själv brukar vi lämna av böcker i småbåtshamnen här. Vi har själv båt och det är så bra om man kommer nånstans det är dåligt väder och man har en bok att läsa. Det brukar vara poppis.
Kram
attis

Anonym sa...

Gör som jag, sälj dem på tradera och köp nya böcker för pengarna du får in! :)