onsdag 27 juli 2011

Tävling nummer 1

Jag tänker lotta ut pocketboken Allt för min syster av Jodi Picoult. Det är en riktigt bra bok. Jag läste den 2009 och tyckte verkligen om den. Här kan du läsa vad jag tyckte! För att få chansen att få den skulle jag vilja att ni berättar om en familjemedlem som betytt mycket för er och varför.


*Tävlingen slutar måndagen den 1 augusti 23.59.*



5 kommentarer:

Ango sa...

Jag vill vara med och vinna!
En familjemedlem som betytt oerhört mycket för mig är min mormor. Hon tog hand om mig från att jag föddes tills hon dog i princip. Min mamma var totalt ointresserad av att ta hand om mig, och pappa var bara hemma på helgerna, vilket gjorde att jag bodde hos mormor.
För 2 år sedan (den 9 augusti) dog mormor. Det gick väldigt fort och jag hann aldrig säga adjö till henne. Däremot visste/vet hon hur mycket hon någonsin har betytt för mig!

Vargnatt sa...

Jag är gärn med och tävlar :)

Den familjemedlem som betyder lite extra för mig är min pappa. Han har alltid varit så bra på att förstå och har alltid visat stor tillit till mig och det har verkligen fått mig att växa bra.
När jag mådde dåligt var det hemma hos pappa och hans fru som jag hittade en fristad och hans kärlek och uppmuntran har alltid varit en stor anledning att jag orkat kämpa vidare.

boktok73 sa...

Låter som en intressant bok, speciellt för en barnsjuksköterska som jag... En person i min familj som betytt mycket för mej är nog min mamma. Hon blev änka för 27 år sedan, då jag och min syster var 11 och 7 år. Hur hon klarade av vardagen med två barn och senare två tonåringar är för mej ett mysterium.

Syster Värst sa...

Mina föräldrar har betytt mycket för mig på många sätt. Inte minst har de också alltid läst mycket (och lärt mig att läsa), så det är säkert från dem jag har fått mitt bokintresse...

Ingrid sa...

O, den här boken vill jag jättegärna vinna. Jag har hört flera som säger att den ska vara bra.
Med risk för att låta fantasilös, måste jag ändå säga att mamma är en person som betytt (och fortfarande betyder) väldigt mycket för mig. Nu när jag själv blivit mamma är hon en stark förebild för mitt eget föräldrarskap. Hon är bra på att lyssna, hon sätter gränser, hon har en ambition med det hon gör och hon har alltid trott på mig i alla lägen när jag gett mig på något. Hon stödjer mig när jag är orolig och jag vet att jag finns i hennes tankar. Fantastiskt!