tisdag 12 juli 2011

Stockholm rosé av Sophia Wolf Lösnitz

Jag tycker att det är intressant att läsa den här typen av böcker eftersom det ger en inblick i en värld som jag inte tillhör. Det är ju det som är det fina med böcker. Man får resa till andra länder, se andra saker, lära känna andra personer, få andra erfarenheter än man skulle få i vanliga fall. Boken handlar om Destiny, som egentligen heter Desdemona. Hon har blivit övergiven av sin pojkvän på deras förlovningsfest. Det handlar mycket om Destinys liv och lyx och shopping och klädmärken osv. Jag tycker det var underhållande, en skön stunds avkoppling men jag kan säga om man är ute efter nobellitteratur ska man inte läsa denna däremot om man liksom jag vill ha en stunds avkoppling och tycker det är intressant med sådana här böcker ibland.

Och för att vara lite mer ytlig: Jag gillar verkligen att de gjort kanterna på sidorna rosa och så tyckte jag mycket om omslaget.

Betyg: 3 av 5
-~-~-~-~-~-~-~~-~-~-~-~-~-~-~-~
Titel: Stockholm rosé
Författare: Sophia Wolf Lösnitz
Antal sidor: 412
Förlag: Albert Bonnier Förlag
ISBN: 978-91-0-012539-4

2 kommentarer:

Evalinn sa...

Jag tror jag måste läsa den! Det var länge sen jag läste chic lit, men jag har hört så mycket bra om den här att jag blir nyfiken!

Boktokig Eva Boström sa...

evalinn: Det är skönt att varva med chicklit tycker jag!