tisdag 12 juli 2011

Prosa & marmeladträffen

Jag tror inte det är sant. Mitt inlägg som jag gjorde om sista Prosa & marmeladträffen blev aldrig publicerad och jag märkte det inte. Kan det tyda på att jag hade sjukt mycket att göra på slutet av terminen?

I alla fall träffades vi den 26 maj på Albert Bonnier förlag. Vi diskuterade Stockholm Rosé. Vi pratade om att kategorisera böcker. Om man måste och hur man gör det. Boken Stockholm Rosé har de velat ge en ny genre åt som de vill kalla Stockholm Rosé.

Vi blev bjudna på en härlig afternoonbuffé i det gamla styrelserummet. Brunkebergs bageri och Heléne Johansson var de som hade bakat allt det goda. Mums!!!

Dessutom kom författaren Författaren Niklas Rådström och han berättade om sin vänskap med författaren och konstnären Stig (Slas) Claesson. Han läste också ur sin bok, som han skrivit om Stig Claesson. Boken heter Stig.

Till sist kan jag berätta att vi fick med oss en härlig goodiebag med bland annat boken Stig, kakor och lite annat smått och gott.

3 kommentarer:

Evalinn sa...

Det låter som en riktigt härlig träff!

Boktokig Eva Boström sa...

Evalinn: Det var det!

Boklusen sa...

Vad mysigt! Jag ska försöka åka på någon sådan här träff framöver om jag blir bjuden igen. Det är svårt då jag bor en bra bit från Stockholm, men det vore skoj!