onsdag 1 augusti 2018

Kyssfaktorn av Helen Hoang


Det är så här bra Romance ska vara. Kyssfaktorn sveper iväg med en och får det att pirra till. Jag blir uppslukad och förtrollad. Det är en perfekt blandning av hett, välsskrivet sex och en fin kärlekshistoria.

Helen Hoang har verkligen lyckats skriva en magisk, annorlunda och omvänd Pretty Woman-berättelse. Kombinationen av inslag av vietnamesisk kultur och autism med kärlek och sex gör att det blir en berättelse som verkligen sticker ut. Det är verkligen en fin och initierad skildring av hur det kan vara att leva med autism. 

Handling: Stella är en framgångsrik och förmögen ekonometriker som är less på att hennes autism sätter käppar i hjulet för henne när det gäller det sociala. Speciellt efter att hennes manlige kollega vräkt ur sig några plumpa ord. Hon hyr därför en manlig eskort som ska hjälpa henne med det sexuella. På så sätt träffar hon Michael, som är helt annorlunda än alla män hon tidigare träffat. Han påverkar henne på ett sätt som hon aldrig varit med om. Michael fascineras av Stella. Han brukar egentligen bara träffa en kund en gång. Men hon slår an något inom honom och han går med på att ha tre lektioner med henne.


Betyg: -5 av 5
-~-~-~-~~-~~-~-~-~-~-~-~-~-
Titel: Kyssfaktorn
Originaltitel: The Kiss Quotient
Författare: Helen Hoang
Antal sidor: 375
Förlag: Lovereads
Utgivningsår: 2018
ISBN: 
9789198409727
Finns t ex hos: AdlibrisBokus
cdon

Inga kommentarer: