torsdag 19 april 2018

30 dejter på 30 dagar av Sarah TitleVilken härlig Romance! Varför gillade jag den? Jo, först och främst föll jag för huvudpersonen Bernie. Hon är så vanlig och man kan känna igen sig i det där att inte orka fixa sig utan att gå till jobbet osminkat och bekväma skor, istället för de snygga men obekväma skorna. Sedan gillar jag hela dynamiken kring Bernie och Colin och dejtingarrangemsnget. Det var underhållande.

30 dejter på 30 dagar är definitivt en Romance-pralin att sitta och mysa med ute i solen - nu när våren äntligen kommit på riktigt.

Bernie (eller Melissa som hon egentligen heter) arbetar på ett universitetsbibliotek. En dag är det ett flashminne frieri på biblioteket. Tyvärr filmas Bernie när hon himlar åt det hela.  ”Ogillande bibliotekarien” blir ett begrepp går i alla sociala medier.

Journalisten Colin behöver ett scoop. Han säljer in idén om att hitta dejter till de odejtbara hos sin chefredaktör. Sedan lyckas han få Bernie att gå med på att dejta 30 olika män på 30 dagar. Resultatet blir inte det förväntade.Betyg: 4 av 5
-~-~-~-~~-~~-~-~-~-~-~-~-~-
Titel: 30 dejter på 30 dagar
Originaltitel: The undateble
Serie: Librarians in love
Författare: Sarah Title
Antal sidor: 259
Förlag: Lovereads
Utgivningsår: 2018
ISBN: 
9789198409680
Finns t ex hos: AdlibrisBokus
cdon

Inga kommentarer: