måndag 5 februari 2018

Till alla killar jag har gillat

Till alla killar jag har gillat var precis lika underbar som jag hoppats på. Den är otroligt mysig att läsa och huvudpersonen Lara Jean är så härligt vanlig. En tjej som gillar att vara hemma och läsa och baka. Men samtidigt är hon en komplex karaktär.

Lara Jean tar på sig att ta hand om lillasystern Kitty när storasyster Margot åker till Skottland för att plugga. Jag älskar hur systrarna är en kärleksfull trio. Kitty är helt underbar. Så färgstark och egensinnig. Hon får mig att nåde skratta och le många gånger i boken.

Så har vi triangeldramat med Lara Jean och två killar, som också bidrar till berättelsens charm. Jag vill inte avslöja för mycket men kan säga att komplicerat är bara förnamnet.

En otålig väntan har nu börjat på att nästa del i serien ska ges ut. Hur får man tiden att gå snabbare?!?


Till alla killar jag har gillat handlar om Lara Jean som har en skrivit kärleksbrev till killar hon varit kär i. Det är aldrig meningen att dessa ska postas utan de är ett sätt att göra ett avslut. Hon förvarar dom i ett hattask, som hon fått av sin mamma innan hon dog. Men så en dag så är hattasken borta och breven är till hennes fasa postade. Peter på skolan har fått det och Josh, hennes granne. Josh som nyss varit hennes systers pojkvän. Ingen av dom har vetat att Jon varit kär i henne. Nu blir allt väldigt komplicerat.

Betyg: +4 av 5
-~-~-~-~~-~~-~-~-~-~-~-~-~-
Titel: Till alla killar jag har gillat
Originaltitel: To all the boys I loved before
Författare: Jenny Han
Serie: Till alla killar jag har gillat #1
Antal sidor: 361
Förlag: Lavender Lit
Utgivningsår: 2018
ISBN:9789187879364
Finns t ex hos: Adlibris, Bokus, cdon

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du fick mig nyfiken. Trots att jag inte har åldern inne. Jag gillar konceptet.
Mitt råd till dig: Du får trimma klockan. Själv längtar jag till våren.
M v h Bloggvandrande Bosse Lidén.

Boktokig Eva Boström sa...

Vad roligt att jag fick det nyfiken!
Jag längtar också till våren!