söndag 9 april 2017

Kris: 7 metoder för att hantera kriser i verkligheten av Varg Gyllander

När en kris slår till, så är det i mångas intresse att den hanteras på ett bra sätt. Den som läser Kris: 7 metoder för att hantera kriser i verkligheten inser snabbt att det här är en guldgruva, om man vill få till ett bra sätt att hantera en kris.

Den stora vinsten med boken är att den är så pedagogisk och lättläst. Budskapet går fram glasklart. Det är naturligtvis mycket lättare då att använda sig av innehållet. Varför skrivs inte fler fackböcker så här?

Allt från att benämna metoderna med symboler till att ha små checkrutor gör det mer lättillgängligt. Att ha en symbol för metoden, som t ex guldfisk, gör den betydligt lättare att komma ihåg. Smart drag!

Fallbeskrivningar förtydligar också metoderna samt visar på fallgropar. Det är fantastiskt hur ärligt Varg Gyllander delar med sig av de misstag han gjort. Det ger ju oss en chans att lära oss mer. För visst är det bättre att lära sig av andras misstag?

Även om jag inte riktigt tillhör målgruppen så tyckte jag denna bok var otroligt intressant och är så glad att jag läst den. För den har något att ge alla.


Betyg: +4 av 5
-~-~-~-~~-~~-~-~-~-~-~-~-~-
Titel: Kris: 7 metoder för att hantera kriser i verkligheten
Författare: Varg Gyllander
Antal sidor: 173
Förlag: Lava
Utgivningsår: 2016
ISBN: 9789187941870
Finns t ex hos: Adlibris, Bokus, Cdon

Inga kommentarer: