lördag 15 september 2012

Färgglatt fredagsbak från Magnolia Bakery

Jag och dottern bestämde oss för att göra Cookies från boken Det bästa från Magnolia Bakery förra veckan. Rättare sagt bakade vi Oatmeal Raisin Almond Cookies. Eller som de heter på svenska: Havrekakor med russin och mandel.



Här är en annan älskad apparat i mitt köksskåp. Nöthackaren. Mamma hade en sådan när jag växte upp och jag blev så glad när jag som vuxen hittade en jag med!


Det går så snabbt och lätt att hacka nötter!!!


Vi valde att dekorera våra Cookies med M&M. Det står inte i receptet, men jag måste ju få användning för dem som jag köpte i New York. Dottern tycker det är jättekul att välja bland färgerna och lägga på kakorna.



Så här färgglatt blev det! :)




Jag tog med mig några kakor som blev över. (Vi bakade nämligen väldigt många!) Det var många som frågade efter receptet eftersom de tyckte de var så goda. Det är ett bra tecken på att de verkligen var jättegoda!!!

2 kommentarer:

Boklusen sa...

Den boken verkar ju vara toppen!

Boktokig Eva Boström sa...

Det är den också!!!