onsdag 1 augusti 2012

Dagens fundering: Mer eller mindre?

Den här sommaren skulle man ju kunna tro att man skulle ha läst mer än vanligt för att vädret vara som det varit. För mig är det precis tvärtom. Den här sommaren har inneburit mindre lästid än vanligt. Kanske för att jag varit på stranden så lite. När jag är på stranden kan jag inte göra en massa saker som att tvätta, städa och så. Men i år när det inte varit så mycket strandtid så har det blivit fixa och dona här hemma och jag har inte fått den där läsron som jag brukar ha.

Hur är det för dig? Har du läst mer, mindre eller lika mycket som vanligt?

7 kommentarer:

Gittan sa...

Jag har läst mycket mindre än jag brukar och det beror också på vädret. Det har varit jobbväder för mig med panelande av veranda, kittande av fönster, städ o fix på vinden och så förstås en hel massa ogräsrensning o fix i rabatter. Sommarhälsningar!

enligt O sa...

Precis samma för mig. Stranden är bästa läsplatsen, då ungarna inte är lika rastlösa.

Karin sa...

Jag läser ungefär som vanligt men mer "utspritt" - på läsplattan, i lurarna, och som vanlig bok förstås. Blir dock lite splittrad. Dock har jag nu 2 semesterveckor i sikte, vid en egen pool på franska rivieran :-) så DÅ räknar jag med mycket läsning!

Eva sa...

Jag instämmer, när det är fint väder är det ju perfekt att ligga i solen och läsa! :-) Men jag har nog läst mer än vanligt den här sommaren ändå, bl.a. för att jag går en deckarkurs, så varje gång jag vill slippa göra nåt och smita undan med en bok så har jag ju haft giltigt skäl, om man så säger! :-)

Hanneles bokparadis sa...

jag kan strunta i att dona hemma :)

My Myself and I sa...

Jag har helt klart läst mycket mer än vanligt. Senast Kråkprinsessan av Annika Bengtsson vilken jag rekommenderar!

Boktokig sa...

Gittan: Man får hoppas på en läshöst!

enligt O: Det är absolut så.

Karin: Låter helt underbart! Hoppas på mycket läsning för dig vid poolen!

Eva: Haha... så utomordentligt bra! :)

Hannele: Lyllos dig!

My Myself and I: Tack för tipset!