fredag 15 juni 2012

Mercurium av Ann Rosman

Som jag har längtat efter nästa bok av Ann Rosman! Det var med ett högt tjut av glädje som jag hälsade bokpaketet med Mercurium välkommen hem till mig. Mercurium är ett strålande exempel på hur man kan göra så att historia blir intressant och lustfyllt. Ann Rosman har ett sätt att berätta som gör mig så intresserad och som fångar mig och för mig tillbaka i tid och rum utan att jag märker det! I Mercurium gör Ann Rosman så att Metta Fock blir verklig och levande och Ann berättar hennes historia på ett fantastiskt sätt! Så läs, läs, läs!!!

Mercurium är en fascinerade historia om Metta, som är den enda kvinna som suttit på Carlstens fästning. Hon blev anklagad för att ha förgiftad sin man och två av sina barn. I Mercurium har Ann Rosman berättat hennes historia. Det handlar också om kriminalinspektör Karin Adler och hennes kollegor och två dödsfall på Carlstens fästning.

Jag måste också bara tillägga att jag är så glad att Ann Rosman berättar hur boken kommit till och hur hon skrivit. Extra glad är jag att hon tagit med hela nådeansökan i eftertexterna. Tack!

Betyg: +4 av 5
-~-~-~-~-~-~-~~-~-~-~-~-~-~-~-~
Titel: Mercurium
Författare: Ann Rosman
Serie: Del 4 i serien om Karin Adler
Antal sidor: 440
Förlag: Damm förlag
ISBN: 9789173518383
Finns t ex hos: Adlibris, Bokia, Bokus, CDON, FritzStåhl

3 kommentarer:

Boklusen sa...

Roligt att läsa! Den ligger här hemma och väntar på mig!

Boktokig Eva Boström sa...

Lyllos dig som har kvar att läsa den!

Boklusen sa...

Nu har jag läst den och gillade den också!