fredag 2 december 2011

Trevligt Prosa och Marmelad med bokförlaget Forum

Jag har varit på en väldigt trevlig bokcirlelträff med Forum förlag. Tyvärr var jag tvungen att gå innan Mia Skärringer skulle prata! (men jag hann träffa henne när jag skulle gå). Jag hann dock med både att få en rundtur på förlaget Forum och lyssna på när systrarna Eisenman talade om sin nya bok Mingelmat. Det var nämligen de som ordnat mingelmaten som vi åt och ojjj vad gott det var. Boken Mingelmat var en bok som jag var nummer ett i min önskelista inför jul. Eftersom jag fick den på bokcirlelträffen (med en massa annat trevligt som ni ser på bild längre ner) så svävar jag i himlen just nu!!!!

Så hann jag med att bokcirkla en del kring boken vi läst: Analys av ett försvinnande. Kan inte berätta något om boken just nu eftersom den inte släppts än. Jag återkommer med recension när det är okej att berätta!

Det är är innehållet i vår goodiebag och det var verkligen, verkligen en goodiebag!!!!!!! Det var rena rama julafton att packa upp den!!!

3 kommentarer:

Maria sa...

Synd att du var tvungen att gå så tidigt! Det var mycket intressant att lyssna på Mia! Och mina barn blev så lyckliga för autografen de fick...

Västmanländskan sa...

Wow, vilken påse!

Boktokig Eva Boström sa...

Maria: Ja, det var synd! Jag kan tänka mig att det var intressant att lyssna på Mia!!!

Västmanländskan: Ja, det kändes som det aldrig tog slut när man packade upp ur den!