torsdag 1 september 2011

Snittar & Realiteter Supertanten

Jag var på Snittar & Realiteter som är en bokcirkel med faktaböcker på Bonnierförlagen. Vi hade läst Supertanten av Elin Ek till träffen och det var mycket intressant att lyssna på när Elin pratade om tanter och hennes tankar kring dessa. Hon är väldigt karismatisk och bra på att framföra sina tankar.Vi pratade en del kring tanter och vad tanter är och om tanterna kommer att finnas i framtiden. Det är bara inse att jag är en tant och blir allt mer en tant!!!

Så serverades det smörgåstårta och det kunde ju inte ha passat bättre! Jag fick tårta i alla fall på födelsedagen!!! Och en goodiebag, där det fanns några småkakor och lite andra trevliga saker. Vilken födelsedagspresent. Jag älskar födelsedagspresenter!!! När man nu är tant vid 37 år så blir det ju inte så många!!! Så det gäller att passa på att njuta av de presenter man får! ;)
(och jo, jag fick ett paket här hemma också... en berlock till mitt armband... av maken)

(och nej... min mobil är fortfarande inte bra att fota med och varför, varför flyttade jag inte vattenflaskan innan jag fotade???)

5 kommentarer:

Boklusen sa...

Vilken rolig födelsedag! Härligt med författarkväll och goodiebag!! Tant är nog jag med;)! Men jag är ju tre år äldre än dig;)!

tant Hanneles bokparadis sa...

Grattis!
Tanter är alltid inne...

Maria Minaboktips.se sa...

Jag blev också bjuden till Snittar & Realiteter, men kunde tyvärr inte komma. Verkar ju ha varit jättetrevligt!
På min blogg www.minaboktips.se har jag just nu en tävling där man kan vinna boken "Supertanten".

Boktokig Eva Boström sa...

Boklusen: Ja, det var det. Så om tre år är jag fullfjädrad tant med andra ord? ;)

Hannele: Tack!

Maria: Det är så där ibland.

franziengland sa...

Grattis i efterskott! Jag hörde i somras att det även öppnats ett tantmuseum i Sverige (men minns inte var :) ). Det verkar vara inne med tanter, så bara sträck på dig, ha ha.