onsdag 27 juli 2011

Tävling 4

Ligg hos mig av Joanna Briscoe är 2008 års bok. Det var en bok som jag inte kunde lägga ifrån mig. Om det är någon som vill ha den så skriv bara en kommentar och berätta för mig om en bok som du inte kunde lägga ifrån dig. Om du vill veta vad jag tyckte om boken så kan du läsa det här.

*Tävlingen slutar måndagen den 1 augusti 23.59.*

9 kommentarer:

caroline! sa...

Jag är just nu fast i Harry potter världen. Är på tredje boken och har aldrig varit så fast i en bok som jag varit i både bok ett och två. Och trean är samma problem, kan inte slita mig! Tidigare var jag lite anti hypen om Harry Potter, men jag får erkänna mig besegrad! :)

Ango sa...

Det här låter som en bok för mig, så den vill jag vinna!
En bok jag inte kunnat lägga ifrån mig är Stieg Larssons Milleniumtriologi. Jag läste överallt och hade verkligen inte tid att göra något annat!

Anonym sa...

Den senaste boken jag inte kunde lägga i från mig var "En dåre fri" av Betate Grimsrud. Jag fastnade helt i det fantastiska språket och i historian. Jag fastnade i allt helt enkelt. Den handlar om Eli som är schizofren och hur och när rösterna talar med henne och varför. Jag tycker det är en helt otrolig bok. När jag hade läst ut den mmsade jag en bild på boken och texten läs den till alla mina vänner som brukar läsa.

Ett tips till dig också, fast du kanske redan har läst den, jag kom in på din blogg i dag och har inte så bra koll, änn.. ;)

Millas Hälsoblogg sa...

Steg Larsson böckerna läste jag i ett svep.

Din bok värkar passa mig

evamar sa...

Jag fastnar allt som oftast i böcker. Allt för min syster som du lottar ut är en av de böcker som dessutom satt kvar i huvudet långt efter att jag slutade läsa den.

Boktokig Eva Boström sa...

Det är roligt att höra vilka ni fastnat i. De flesta böcker som ni beskriver har jag också fastnat i och det är härligt att påminnas om det!

fegpoeten: Nej, jag har inte läst den!

Boktokig Eva Boström sa...

Tack för tipset!

Jennie sa...

Det finns nog många men den första jag tänker på är "Våtmarker" av Charlotte Roche.

Anonym sa...

Jennie, våtmarker är en fantastisk bok, alla borde läsa den. äcklas förfäras och älska den.