lördag 18 juni 2011

De ickesynliga av Fredrik Härén

Boken handlar om en journaliststuderande som heter Alex. Hon gör intervjuer med barn om låtsaskompisar. Så en dag så vill en man berätta för henne om de ickesynliga. Det som barnen säger är låtsaskompisar är varelser som vi inte ser, men som finns där.
Det är en fantastiskt snygg framsida på boken. Jag tycker om att det inte står något på framsidan. Ingen titel och inte författarens namn. Så hade de även gjort en annan kul sak. Här och där är det svarta sidor istället för vita sidor. Boken var lättläst och rätt så spännande. Den är lite new age-aktig, men en del spännande tankar och idéer tyckte jag att författaren hade. Ingen fullpottare, men en helt okej bok.

Betyg : 3 av 5
-~-~-~-~-~-~-~~-~-~-~-~-~-~-~-~
Titel: De ickesynliga
Författare: Fredrik Härén
Antal sidor: 317
Förlag: Forum
ISBN: 9789186719104

4 kommentarer:

Andasin sa...

Oh, låter spännande! Vad roligt att jag tog upp det här med lite bokbloggande igen så jag får en massa tips om böcker :)

Andasin sa...

Blev osäker... lämnade jag avsändare på min kommentar? Här kommer den annars;

Boktokig Eva Boström sa...

Det är alltid kul med boktips!

Ingrid sa...

Väldigt spännande! Jag gillar ju Fredrik Härén jättemycket och det är intressant att han här skrivit en skönlitterär bok.
Jag vill minnas att någon hade en utlottning av den här boken någonstans, men nu är min semesterhjärna som sirap och jag minns inte var det var...