måndag 9 maj 2011

Tävla och ha chansen att få boken De ickesynliga

Nu är det dags för en tävling igen, där ni har chansen att få boken De ickesynliga av Fredrik Härén. Jag har själv inte läst den, men den låter onekligen intressant.

"Det var mitt i natten. I gränslandet mellan dröm och verklighet kom historien till Fredrik Härén, en historia mellan sanning och fantasi. En berättelse om kärlek och svek, om girighet och om mod. En berättelse om vad vi är villiga att göra för det vi tror på, om en okänd värld mitt ibland oss"

Om du vill vara med och tävla så skriv en kommentar om du vill vara med. Du får gärna publicera ett inlägg om tävlingen på din blogg, men det är absolut ingen nödvändighet. Jag lottar sedan ut boken bland en av er. För en extra chans att vinna (dvs extra lott) berätta var någonstans du skulle vilja sitta och läsa boken.

Det blir dottern som kommer att får dra den vinnande lotten och hon tycker redan att det ska bli spännande!

Tävlingen avslutas lördagen den 14 maj kl. 23.59.

Lycka till!

13 kommentarer:

franziengland sa...

Jag vill gärna vinna boken och skulle vilja sitta och läsa den på båtdäcket när vi beger hos hem till Sverige på sommarlov.
Heja dottern, hon kommer säkert dra en bra vinnare!

Ango sa...

Den här vill jag sitta i min nymålade solstol på verandan och läsa (medan barnen badar i poolen bredvid).

Anonym sa...

Carro vill ta en paus från jobbet hela våren och sommaren. Barfota tassa ner till hängmattan och höra suset från träden en ledig stund. Och få försvinna in i den magiska världen som boken ska handla om.

kizel@spray.se

Syster Värst sa...

Om jag skulle vinna, skulle jag vilja ligga ute i halvskuggan i trädgården en solig dag och läsa den.

andréa sa...

Jag är med och tävlar! Skulle vilja ligga och läsa den en kokhet sommarlovsdag på stranden vid vår sommarstuga med vågornas brus i bakgrunden.

Anonym sa...

Självklart är jag med. Grönt är min favoritfärg, precis som boken. Jag ser mig liggandes på min nyanlagda gräsmatta med näsan i boken och låter mig slukas av innehållet i sommar.

Vargnatt sa...

Jag vill gärna vinna boken, då kommer jag sitta i min lilla, söta trägungstol ute på trappan och njuta av det härliga vädret och boken :)

Gittan sa...

Jag är väldigt gärna med i utlottningen av boken som har en så vacker framsida! Jag kan bli riktigt betagen av fina framsidor och det är ofta de jag minns - har tyvärr för ofta lite svårt att komma ihåg namn och titlar. Var skulle jag nu sitta och läsa den? Självklart i sommarvärmen på kolonin, på verandatrappan till "Lilla Stugan" eller på verandasoffan när det ljuva sommarregnet kommer och naturligtvis med en härlig kopp te till :-)

forgot sa...

Boken ser verkligen spannande ut och vinner jag den sa vill jag lasa den liggande i min randiga IKEA hangmatta vid stugan i Smaland. Bredvid mig ska det sta ett stort glas kallt saft glas.

Boktagen sa...

Jag vill! Jag vill!! =)

Boktagen sa...

Ehh, glömde att skriva var. Men jag kommer att läsa boken utomhus. Där har jag pumpat upp luftmadrassen, tagit med mig ficklampa och laddar inför natten. (Detta är en sann historia. Jag gjorde det förra sommaren.)

Unknown sa...

Jag skulle läsa boken i min sköna säng. Bästa platsen i hemmet!

Anonym sa...

Omslaget var verkligen läckert så självklart vill jag vinna den. Ser redan fram emot att sitta lutad mot "min" altanstolpe med katten i knät och njuta av den i solskenet samtidigt som fåglarna kvittrar runt omkring oss.