torsdag 12 maj 2011

Hertz freeriders 5årsfest

Jag har varit på Hertz freeriders 5-årsfest. Det var roligt anordnat med att man först samma dag fick ett sms med vilken plats vi skulle vara på. Då fick vi veta att vi skulle vara i Continentalgaraget, Hertz garage. Där hade de dukat upp både mat (texas chili), öl och drinkar samt spelade musik. Jag tyckte om hur Skugge & Co hade ordnat bord av däck, ölen låg på kylning i en takbox och goddiebagen delades ut ur bakluckan på bilar. Dessutom var den första syn vi mötte: två manliga modeller som tvättade en bil med bar överkropp.



Vi fick härlig underhållning av Gabriel Wagnberg Jag hade mycket trevligt sällskap där med Denise Duval och Linda Clefberg. Två härliga tjejer!!! Tänk att man kan ha så kul i ett underjordiskt garage!!!

Goodiebagen
Ni som undrar vad Hertz Freerider är fårsin nyfenhet stillad nu. Man kan bli medlem i Hertz Freerider och ha chans att hyra bil gratis. Det är ett smart koncept där medlemmarna kör tillbaka bilarna dit de ska istället för att Hertz fraktar dem med lastbilar. Som medlem kan man se vilka bilar det finns, som behövs köras tillbaka och kan då boka sig på någon.

1 kommentar:

Linda sa...

Halloj!!
Jaaa det va toppen!!
Tack för en superkväll!
hoppas vi ses igen
//Linda