fredag 1 april 2011

Prosa och marmelad

Igår var jag på ett bokcirkel på Wahlström & Widstrands förlag som heter Prosa och Marmelad. Vi fick ett glas bubbel när vi kom och sedan blev vi rundvisade på förlaget. Efter det blev vi  bjudna på Afternoontea. Mums! Det var både scones, cucumber sandwiches och muffins med choklad! (Ni som följt min blogg ett tag vet ju hur jag ÄLSKAR choklad).
Vi hade fått hem boken Repetitionen av Eleanor Catton innan och det var en intressant diskussion kring denna! Jag har läst den en gång redan och funderar på att läsa om den. Jag kommer att berätta mer om den vid ett annat tillfälle.

Författaren Claes de Faire var där på ett överraskningsbesök. Åsa Selling (Litterär chef och förläggare ) hade ett samtal med honom. Han berättade bland annat om hur det var att vänta på recensionerna för sin bok Alla lyckliga familjer liknar varandra. Han var väldigt sympatisk, hade en härlig humor och bjöd på sig själv!

Så fick vi med oss detta:

Det roligaste av allt var att vi får chansen att läsa ett bokmanus. Att ringa Clara av Anna Schulze. Boken kommer i maj!!!

Bokbiten (min trevliga "bordsdam"), Dilemma, Lina Forss, Dagens bok, Breakfast book club, Nattens bibliotek, Översättarbloggen, the Book Pond, It's a literary thing var där och fler som jag inte kommer på just nu.

Ett stort tack till Mattias, Åsa och Klara från förlaget, för att de tog emot oss med öppna armar och verkligen fick oss att trivas! Tack också till Anna Ekström för denna fina idé.

6 kommentarer:

a-lo sa...

När du presenterade dig, så tänkte jag bara "Aha, är det hon! Då måste jag prata med henne lite senare". Men sen blev det tyvärr aldrig tillfälle. Roligt att se hur du såg ut iaf :)

Jeanette sa...

Kul att träffas igår och tack för en trevlig kväll. Jag har länkat till ditt inlägg om kvällen på min blogg, hoppas det är ok. =)

Boktokig Eva Boström sa...

a-lo: Det var synd att vi inte hann pratas vid! Nästa gång!

Jeanette: Absolut!

Boktokig Eva Boström sa...

Jeanette: och jag håller med om att det var trevligt att träffas!

Sladdertackan sa...

Visst var det en trevlig kväll, hoppas det blir fler!

Boktokig Eva Boström sa...

Sladdertackan: Det hoppas jag med!!!