onsdag 30 mars 2011

Dagens fundering: På vad bloggar ni?

Oftast sitter jag vid min dator när jag gör mina inlägg, men ibland gör jag det via telefonen. Det är mycket enklare och går snabbare att göra det via datorn tycker jag. Via telefonen blir det så konstigt ibland och så är det svårare att lägga in bilderna som jag vill ha dem. Men det är rätt fantastiskt att man kan göra sina blogginlägg var man än är via sin telefon! Vilken tid vi lever i!

På vad bloggar ni? Vad tycker ni om det?

9 kommentarer:

boktagen sa...

Jag skriver alla mina inlägg via datorn. Den är stationär och ibland önskar jag att jag hade en bärbar så jag kunde ligga i sängen och blogga. Hade varit skönt =)
Och, jag boken var jobbig men helt klart värt det!

Linda sa...

Jag får inte till det med min telefon så jag bloggar från datorn.

Amy sa...

Ska jag blogga ngt med bild så gör jag det över mob, tycker det är enklare.
Annars blir det datorn.
Fast egentligen beror det på tillfället och vad jag ska blogga om. Men skönt är det att man kan välja mellan mob och dator. =)

Gittan sa...

Jag bloggar från min sköna soffa i vardagsrummet via laptop stående på soffbordet - eller liggandes i mitt knä. Har inte ens testat via telefon och vet inte ens om det går. Konstigt det där med teknik...gillar datorer och vill lära mig mer men telefonintresset finns inte alls på samma sätt. Hmmm...fotar förstås från telefonen om jag glömt kameran...

klok som en bok sa...

Enbart via datorn, min telefon är inte så avancerad. Eller det kanske den är, har aldrig testat:-)

Västmanländskan sa...

Jag gillar datorn bäst, men nu gör jag ofta inlägg från min iPhone, men har svårt att få till både bilder och text där. Men det är smidigt om man bara vill skriva något. Som idah när vi hänger på sjukhuset i väntan på provsvsr.

Lotta sa...

Jag bloggar bara via datorn. Har försökt med telefonen men får inte till det. Men jag ska lära mig! Det är som sagt väldigt praktiskt :)

Lotten sa...

Alltid vid datorn. Har aldrig bloggat via telefonen. Men nu har jag ny telefon, med nya möjligheter. Men först måste jag lära mig den;-)

Boktokig sa...

Det är spännande att höra hur ni gör när ni bloggar!