lördag 26 februari 2011

Inlägget som försvann

Ett inlägg som jag skrev råkade på avvägar, så jag skriver om det. Förra lördagen kom svärföräldrarna på besök. De stannade ända till torsdag morgon, då de vände tillbaka den långa vägen till Skellefteå där de bor. Tiden gick som vanligt supersnabbt, men när man har trevligt så går ju tiden snabbt!

Svärmor hade med sig ett par böcker av Kerstin Ekman och Per Anders Fogelström till mig, som jag längtar efter att sätta tänderna i! Det är så kul att få böcker! Svärfar hade en fin röd tulpanbukett som han gjorde ännu finare med blåbärsris. Tyvärr tog jag inget foto av buketten, vilket jag ångrar!

Svärföräldrarna ställde upp som barnvakter så maken och jag fick åka och bo en natt på hotell. Väldigt uppskattat kan jag säga. Vi kunde gå och strosa i stan, mysa och äta god middag i lugn och ro och så hann vi ju med en bio (Trassel). Vi hade möjlighet att besöka SF-bokhandeln och där köpte maken både en bok (Terry Pratchetts Unseen Academicals) och ett spel. Och hotellfrukost.... finns det något bättre än hotellfrukost!

6 kommentarer:

mormor Hanneles bokparadis sa...

Låter toppen, bra med bra svärföräldrar.

mimmimarie sa...

Vi behöver alla komma ifrån ett tag ibland. Tycker ni nyttjade tiden väl.

Evalinn sa...

Vad trevligt. Länge sedan jag åt där, men jag gissar att middagen var bra?

Vettets väktare sa...

"Trassel"? Jag trodde barnen stannade hos svärföräldrarna?

Boktokig Eva Boström sa...

mimmimarie sa: Det tycker vi med!

evalinn: ja, den var jättegod!

Illusiionernas blogg: Maken ville så gärna se den så ville jag göra honom glad!

Boktokig Eva Boström sa...

Hannele: Ja, verkligen!!!!